McDowall State School, Queensland

We were asked to upgrade an existing underused grass area and turn it into an engaging vibrant area with a range of activities.

We consulted with the school to tweak the design concept, which included a timber sand pit with a cover, two play tables, an Orbit rope based climbing unit, a multi slide Essentials play system, colourful rubber softfall, an expanse of artificial grass, and a large shade structure.

An existing water issues had to be resolved and we worked seamlessly with schools plumber to create a suitable solution.

Forpark pricing meant larger shade unit and 2 x rubber crocodiles were achievable.

All stakeholders are happy, from P&C, OSHC, Principal, Vice Principal, and most importantly the kids!

Moreton Bay Regional Council – Blatchford Recreation Reserve
McCallum Disability Services Outdoor Space

Leave your comment

Shopping cart (0)